Over Fun-Mobility


Het plezier van een elektrische motor

De ontwikkelingen op gebied van compacte en krachtige elektrische motoren heeft er voor gezorgd dat Fun-Mobility steeds populairder wordt. Sommige type Fun-Mobility worden uiteindelijk echte transport oplossingen. De combinatie fun, en gemak zorgt ervoor dat de branche enorm in beweging is. CityBlitz speelt ook in op deze trend en heeft diverse fun artikelen in het assortiment.


Fun-Mobility & Cityblitz


De betrouwbare elektromotor heeft Cityblitz het mogelijk gemaakt om haar eigen hoverboards, hovershoes en city mini scooter te ontwikkelen. De ontwikkelingen staan niet stil, in de toekomst zullen er zeker nog veel innovaties op het gebied van fun-Mobility volgen. Met de kwaliteit van de producten die Cityblitz produceert zal je als consument jarenlang plezier hebben.


Legalisatie Fun-Mobility


Het feit is dat de Nederlandse regering vrijwel alle elektrische steps, hoverboards & hovershoes heeft verboden. Het is gebruikelijk dat de technologische ontwikkelingen vele malen harder gaan dan de wetgeving. Het is dan ook de verwachting dat de regering eind 2020 met haar nieuwe wetgeving komt. Kenners melden dat de wetgeving van Nederland veel weg gaat hebben van de wetgeving in Duitsland. Dit gaat een groot voordeel hebben voor Cityblitz, de reden hiervoor is dat  Cityblitz al de beschikking heeft over diverse modellen die goedgekeurd zijn door de Duitse overheid.