Over CityBlitz


Het flexibele en snelle transport van de toekomst!

CityBlitz wil transport zo eenvoudig mogelijk maken met behulp van een accu. Snel op je bestemming zijn en diverse vervoersmiddelen met elkaar kunnen combineren. Gemak dient de mens en CityBlitz vervuld deze behoefte naadloos. De diversiteit in het assortiment is enorm, waarin de kwaliteit van de producten altijd op één staat. Het gemak in combinatie met superieure kwaliteit onderscheidt CityBlitz zich ten opzichte van haar concurrentie.

 

Duitse degelijkheid met succes! 

Cityblitz komt van oorsprong uit Duitsland en heeft haar hoofdkantoor in Hongkong. De start in 2009 heeft geresulteerd in een prachtig assortiment welke in 2013 voor het eerst op de Europese markt verschenen. De nauwe samenwerking tussen de ontwerpers, technici en fabriek heeft er toe geleid dat Cityblitz is uitgegroeid tot een totaal leverancier op gebied van E-Mobility. Inmiddels is Cityblitz al wereldwijd actief, zo onder andere in Japan, Duitsland, Zwitserland, Nederland en Oostenrijk. Het netwerk van Cityblitz zal zich in de komende jaren in een razend tempo gaan vergroten.

 

Betrouwbare E-mobility 


De kwaliteit van de producten moet superieur zijn, voordat het product de markt op wordt gebracht. Op betrouwbaarheid, gemak en vormgeving wordt dan ook nooit bezuinigd. Gebruiksgemak moet altijd optimaal zijn, variaties zijn alleen mogelijk op gebied van, accu capaciteit, remsysteem, banden en laadduur. Het assortiment van Cityblitz bestaat momenteel uit elektrische steps, elektrische fietsen, hoverboards, hovershoes en een tal van gereedschappen die het gebruik van het assortiment leuker en/of praktischer maken.   

 

Legalisatie E-mobility 


Het feit is dat de Nederlandse regering vrijwel alle elektrische steps, hoverboards en hovershoes heeft verboden. De enige steps die op dit moment legaal in Nederland de weg op mogen zijn de steps met step ondersteuning. Het is gebruikelijk dat de technologische ontwikkelingen vele malen harder gaan dan dat de wetgeving op het moment toestaat. De verwachting is dat de Nederlandse regering eind 2020 met een nieuwe wetgeving komt, zodat de volledig elektrische step modellen legaal aan het verkeer kunnen gaan deelnemen. Kenners melden dat de wetgeving van Nederland veel weg gaat hebben van de wetgeving in Duitsland. Dit gaat een groot voordeel hebben voor Cityblitz. CityBlitz heeft namelijk al een tal van volledig elektrische steps welke goedgekeurd zijn door de Duitse overheid.

 

Toekomst van Cityblitz


De ontwikkelingen gaan razend snel en met komst van nieuwe wetgevingen in diverse landen, ziet de toekomst van Cityblitz er positief uit. Geen enkel concurrerend merk beschikt over het zelfde level van innovatie in combinatie met kwaliteit en gemak. Daarbij is de prijs voor de consument zeer aantrekkelijk en bieden de reviews grote verwachtingen in de toekomst.