CityBlitz is aangesloten bij Webwinkelkeur


WebwinkelKeur heeft Cityblitz goedgekeurd voor betrouwbare online verkoop. Het is van groot belang dat de consument veilig online kan winkelen. CityBlitz heeft diverse keurmerken zoals Thuiswaarborg en Webshop keurmerk vergeleken en CityBlitz is ervan overtuigd dat Webwinkelkeur het beste en meest moderne keurmerk is die klaar is voor de toekomst.

Met de functie zoals gepersonaliseerde e-mails versturen, beoordelingen geven en het snelle contact heeft ons doen overtuigen dat Webwinkelkeur de juiste partij is voor CityBlitz. Met meer dan 6000 aangesloten websites hebben wij er een betrouwbare partner bij waan onze klanten altijd bij terecht kunnen. Beoordeel gemakkelijk en snel! Vergeet geen tips achter te laten, want wij gaan voor excellente service met een geweldige website en hier kan jij ons bij helpen.

Belangrijk voor jou als consument om te weten dat Cityblitz voldoet aan alle belangrijke eisen van de Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand. De betrouwbaarheid staat dan ook hoog in het vaandel van Cityblitz en daar past dit keurmerk bij.

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat continue blijft toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijke partij staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden.