CityBlitz te bestellen bij MediaMarkt!


Goed nieuws! Sinds kort zijn de E-steps van CityBlitz ook (online) te bestellen

bij de vestigingen van MediaMarkt. De keuze bestaat uit de Urbanize, Traveller of Beast.

 

Iedereen heeft vanaf kleins af aan een keer voor de fun op een step gestaan en hiermee door de wijk gereden. CityBlitz maakt het mogelijk om deze “fun” om te toveren naar functionaliteit, dit betekent dat de step een nieuwe dementie krijgt; de elektrische step. De elektrische step biedt je de mogelijkheid om je eenvoudig van A- naar B te verplaatsen en diverse vervoersmiddelen met elkaar te combineren. De innovaties lopen zeer hard en het gemak wordt steeds groter. Zo wordt de afstand die je kan afleggen groter, de laadsnelheid wordt verkort en de betrouwbaarheid verhoogd.

 

CityBlitz Elektrische step – Urbanize
Ben je dol op casual? Dan is de elektrische Urbanize E-step van CityBlitz dé keuze voor jou!

De stoere banden geven hem niet alleen een extreem trendy look, maar zorgen ook voor de nodige grip op de weg wat zeker nodig is bij topsnelheden tot 20 km/u! De elektronische voorwielrem en de voetrem op het achterwiel garanderen te allen tijde een veilige rit. Na slechts 2 uur wordt de accu opgeladen en is de scooter klaar voor de volgende tocht. De Urbanize elektrische step met zijn lichtgewicht van 11,7 kg en zijn 250 watt motorvermogen zorgen voor een actieradius van 12 km. Daarom is de
Urbanize dé ideale buddy om de stad te veroveren!

 

CityBlitz Elektrische step – Traveller
De elektrische Traveller step brengt leven op straat!

De Traveller elektrische scooter heeft een topsnelheid van maar liefs 20 km/u en beschikt over 8,5 inch banden (voor en achter). De elektronische motorrem voor en de schijfrem achter, evenals de voor- en achterlichten zorgen voor voldoende veiligheid. Op het digitale display houd je de snelheid en het batterijniveau in de gaten. Het lichte gewicht van 13 kg en het praktische opklapmechanisme maken de Traveller buitengewoon handig - het is perfect voor korte reizen of als reisgenoot.

 

CityBlitz Elektrische step – Beast
Maak je klaar voor het monster onder de elektrische steps en ga op pad met de BEAST!

De BEAST staat voor vermogen en biedt met de 350 watt motor een actieradius 40 km. De elektronische motorrem (voor) en trommelrem (achter) zorgen voor een veilige remwerking wat zeker nodig is bij een topsnelheid van 20 km/u. De voor- en achterlichten en de reflectoren garanderen het beste zicht voor jou en andere weggebruikers. Verder beschikt de BEAST beschikt over een digitale display op het stuur welke je op de hoogte houdt van jouw snelheid en de status van de batterij. Is de accu leeg? De BEAST is al met 6 uur volledig opgeladen.

 

Bekijk het gehele assortiment voor nóg meer E-steps van CityBlitz.