Alle elektrische steppen op een rijtje


Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Weet je niet goed welke elektrische step het beste bij je past? Dan ben je hier op de goede plek! Alle elektrische steppen op een rijtje om zo de keuze makkelijker te maken.

 

CITYBLITZ Elektrische step – Urbanize (€399,99)

Ben je dol op casual? Dan is de elektrische Urbanize step van CityBlitz de keuze voor jou!

 

De stoere banden geven hem niet alleen een extreem trendy look, maar zorgen ook voor de nodige grip op de weg wat zeker nodig is bij topsnelheden tot 20 km / u! De elektronische voorwielrem en de voetrem op het achterwiel garanderen te allen tijde een veilige rit. Na slechts 2 uur wordt de accu opgeladen en is de scooter klaar voor de volgende tocht. De Urbanize elektrische step met zijn lichtgewicht van 11,7 kg en zijn 250 watt motorvermogen zorgen voor een actieradius van 12 km. Daarom is de Urbanize "DE" ideale buddy om de stad te veroveren!

 

CITYBLITZ Elektrische step - Professional X (399,99)

Dankzij de honingraatbanden op het voorwiel en de luchtbanden op het achterwiel ligt de Professional X perfect op de weg. Het praktische vouwmechanisme en het lichte gewicht van 13 kg maken de elektrische step de perfecte oplossing voor korte afstanden of voor transport in de kofferbak. De elektronische voorwielrem en de schijfrem op het achterwiel zorgen voor de nodige veiligheid. Je kunt tijdens het rijden de snelheid en batterijstatus in de gaten houden op het digitale display.

 

CITYBLITZ Elektrische step – Slimline (€229,99)

De elektrische Slimline step met een 6,5-inch voor- en een 5,5-inch achterband brengt je tot een maximum snelheid van 24 km / u - met drie selecteerbare snelheidsniveaus.

 

De elektronische achterwielrem en de extra voetrem achter zorgen voor een veilige remweg. Met een gewicht van slechts 7,4 kg en een praktisch inklapmechanisme kan de Slimline elektrische step overal mee naartoe worden genomen. Het in hoogte verstelbare stuur, dat ook over een praktisch LCD-display beschikt, zorgt voor uitzonderlijk rijcomfort.

 

CITYBLITZ Elektrische step – Flash (€1.299,99)

10 inch honingraatbanden, 350 watt vermogen, topsnelheid van 20 km / u en een actieradius van 40 km. De perfecte combinatie voor een elektrische step. De trommelremmen en de extra elektronische achterwiel rem houden de FLASH te allen tijde onder controle. Verder is de FLASH voorzien van voor- en achterlichten welke voor het beste zicht (beschikbaarheid) zorgen - niet alleen voor jou, maar ook voor de andere weggebruikers. Tijdens het rijden informeert het digitale display je altijd over snelheid en het batterijvermogen. Is jouw FLASH leeg? geen zorgen, hij is in slechts 6 uur alweer volledig opgeladen.

 

CITYBLITZ Elektrische step – Moove (€549,99)

De Moove elektrische step met 8,5 inch luchtbanden biedt enorm veel rijplezier!

 

Met de 250 watt motor kan jij en de Moove met een topsnelheid van 20 km / u de straat op. De elektronische voorwielrem en de achterste schijfrem garanderen te allen tijde de beste controle. Het digitale display toont de snelheid en de batterijstatus. Met de voor- en achterlichten ben je ook 's nachts goed zichtbaar. De 7.500 mAh-batterij laadt binnen 3 uur op en geeft de Moove een actieradius van 30 km.

 

CITYBLITZ Elektrische step – Traveller (€549,99)

De elektrische Traveller step brengt leven op straat!

 

De Traveller elektrische scooter heeft een topsnelheid van maar liefs 20 km / u en beschikt over 8,5 inch banden (voor en achter). De elektronische motorrem voor en de schijfrem achter, evenals de voor- en achterlichten zorgen voor voldoende veiligheid. Op het digitale display houd je de snelheid en het batterijniveau in de gaten. Het lichte gewicht van 13 kg en het praktische opklapmechanisme maken de Traveller buitengewoon handig - het is perfect voor korte reizen of als reisgenoot.

 

CITYBLITZ Elektrische step – Beast (€1.099,99)

Maak je klaar voor het monster onder de elektrische steps en ga op pad met de BEAST!

 

De BEAST staat voor vermogen en biedt met de 350 watt motor een actieradius 40 km. De elektronische motorrem (voor) en trommelrem (achter) zorgen voor een veilige remwerking wat zeker nodig is bij een topsnelheid van 20 km/u. De voor- en achterlichten en de reflectoren garanderen het beste zicht voor jou en andere weggebruikers. Verder beschikt de BEAST beschikt over een digitale display op het stuur welke je op de hoogte houdt van jouw snelheid en de status van de batterij. Is de accu leeg? De BEAST is al met 6 uur volledig opgeladen.